Menu

Chelsea v Stoke – Over 500 billetter fortsatt tilgjengelige

Forrige sesong så Blues score syv mot Potters. Kan det skje igjen?

Apr. 25, 2010 - London, United Kingdom - epa02131532 Chelsea's Frank Lampard (R) scores their fifth goal past Stoke goalkeeper Asmir Begovic (L) during this afternoons Premiership match 25 April 2010 at Stamford Bridge, London, Britain, 25 April 2010.

Chelsea velkommen Stoke City til Stamford Bridge denne helgen med Tony Pulis ‘menn fortsatt svie fra 7-0 gjemt overlevert til dem av Blues i slutten av forrige sesong.

Premier League-vinnere har allerede spilt to 6-0 seirene dette begrepet, men oddsene er imot en reprise på lørdag spesielt med Potters frustrert av Asmir Begovic nektet å spille i Carling Cup på grunn av interesse fra Chelsea.

Den lover å være et spennende møte og det er fortsatt rikelig med billetter tilgjengelig til kampen på Stamford Bridge slik at du kan se selv om Carlo Ancelotti team vil fortsette det nådeløse marsjen, eller om Stoke kan spore av Chelsea Juggernaut.

Chelsea v Stoke City billetter – kr. 244