Menu

Manchester United v West Ham – Mer enn 1800 billetter fortsatt tilgjengelige

Røde Devils i Manchester mot øst Londons fineste er alltid fast inventar å angi pulsen.

Feb. 23, 2010 - Manchester, United Kingdom England UK - epa02050144 Manchester United's Antonio Valencia attempts a shot towards the West Ham penalty area as West Ham's Jonathan Spector closes in during the first minute of the English Premiership match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford, Manchester, Britain on 23 February 2010.

Manchester United og West Ham er ikke de beste venner. Bare spør Paul Ince.

De to lagene møtes på Old Trafford lørdag det det vil sikkert bli en svært omstridt møte og – inntil de siste par årene – den pleide å være fast inventar der Hammers ganger blomstret. Husk Paolo di Canio gjøre Fabien Barthez ser ut som en idiot i FA-cupen tilbake i 2001 eller Carlos Tevez vinner som holdt dem oppe i 2007?

Avram Grants menn har hatt en fryktelig start på sesongen å ha fått noen poeng på de to første kampene, og med Chelsea ventet på dem i to uker, kunne det bli verre før det blir bedre. Men fotball er et merkelig spill, og etter United seg underwhelmed i 2-2 drag til Fulham sist helg alt kan skje.

Manchester United v West Ham billetter – fra kr. 98